Hava Durumu

Bursa’da ‘Aşk Ritim’ mest etti

Her meslek ve yaş grubundan dev bir ekip olan Aşk Ritim Grupları, 4. yılında Kafa Sahne’de gerçekleştirdiği gösteri ile yine Bursalı sanatseverlerin kulaklarının pasını sildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2025 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2025 14:29
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Bursa’da ‘Aşk Ritim’ mest etti

Konserin sunuculuğunu Özlem Kıran üstlendi. Grubun Genel Sanat Yönetmeni ve Şefi Ege Emektar, “Bu bir ekip işidir diyerek, geceye katılan dinleyicilere teşekkür etti. Gecenin destekçileri ise şu şekilde: Altınşehir Muhtarlığı adına Muhtar Melahat Ünlü Şanal, Altınşehir Kadın Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Umut Aydos, Altınşehir Sürücü Kursu, Karşıcı Mobilya, Kaya Otomotiv, Bursa Bitkisel.

Eğlenceli geçen konsere, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Güleş, DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır, CUMSİAD Baskanı Ahmet Şengül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KONSER HAZIRLIĞI

Emektar, birçok platformda ücretsiz konserler verdiklerini ve gruplarını büyüterek devam ettirdiklerini kaydederek, yaz başında AŞK Ritim Grubunun yan ısıra Ege Band Orkestra eşliğinde yeni kurduğu Bursa Postmodern Koro ile birlikte sürpriz bir farkındalık projesi konseri hazırladıklarını belirtti.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.