Hava Durumu

Netflix müjdeyi verdi: Devam filmi geliyor!

Netflix, 2019’da yılında yayınlanan İspanyol gerilim filmi "The Platform" filminin ikincisinin geldiğini duyurdu. Beğeni alan devam filminden ilk görseller de paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 16:52
Kaynak: (Serap Genç)
Netflix müjdeyi verdi: Devam filmi geliyor!

Netflix tarafından yapılan duyuruda The Platform 2'den ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Yönetmenliğini Galder Gaztelu-Urrutia'nın üstlendiği ve tamamen yeni bir kadroyla izleyiciyle buluşacak olan yapımda, Hovik Keuchkerian ve Milena Smit rol alacak. Netflix’in resmi hesabında yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "Gizemli bir figür, Platform'da yeni bir yasa oluşturmayı başardı ama adalet, cehennemde gerçekten uygulanabilir mi? Öyleyse kim uygulayacak? Galder Gaztelu-Urrutia'nın yönettiği filmin başrollerinde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian yer alıyor."

SINIF FARKLILIKLARI

Toplumdaki sınıf farklılıklarını farklı bir şekilde ele alan "The Platform", dikey şekilde konumlandırılmış, her hücrede iki mahkûmun kaldığı bir hapishanede geçiyordu. Mahkumlara günde sadece bir kez üst kattan aşağıya doğru yemek gönderiliyor, üsttekiler yemeğe ulaşmaya çalışırken aşağıdakiler de vahşileşerek açlıkla mücadele etmeye çalışıyordu.

Kaynak: (Serap Genç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.