Hava Durumu

Nuh Tepesi itirafı: Hiç para kazanamadım!

Geçtiğimiz günlerde final yapan Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir, Şanışer lakabıyla tanınan rapçi Sarp Palaur ile Dayı Şov'a konuk oldu. Nuh Tepesi filminden hiç para kazanamadığını belirten Doğandemir dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2022 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2022 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nuh Tepesi itirafı: Hiç para kazanamadım!
Son olarak başrollerini Kutsi ile paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinin Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir, şimdiye kadar yer aldığı projeler hakkında konuştu. 36 yaşındaki oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem'de canlandırdığı karakter nedeniyle, rapçi C.B.'nin kendisine kafayı taktığını söyledi.

'LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATTI'

36 yaşındaki oyuncu yaşadıklarını; "C.B, Muhteşem Yüzyıl Kösem hastası çıktı. Ben orada 'Kösem'i ortadan kaldıran 'Turhan Sultan'ı oynadım. Twitter'da küfür kıyamet, linç kampanyası başlattı bana. Ben de, 'Hayırdır, ne oluyor ya?' dedim" sözleriyle anlattı.

 'O FİLMDEN HİÇ PARA KAZANMADIM!'

Dizilerde olduğu kadar tiyatro oyunları ve bağımsız filmlerde de yer alan Hande Doğandemir, "Nuh Tepesi' kendimi sanata ve bağımsız filmlere verdiğim ilk açılış filmi oldu. Hiç para kazanmadığım, üzerine para verdiğim bir şeyler yaptım" ifadelerini kullandı.
 
'BİR İNSAN HAYATINDA BAŞKA NE İSTER?'

Doğandemir, filmle kazandıkları ödülü almaya New York'a gittikleri zamanı, "Haluk Bilginer, Ali Atay ve Arın Kuşaksızoğlu, bir hafta New York'ta muhteşem vakit geçirdik. Üzerine bir de ödül alıp, geldik. Bir insan hayatında başka ne ister?" sözleriyle anlattı.

Ünlü oyuncu, ayrıca yazın bir tane bağımsız filminin izleyiciyle buluşacağını, ve Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminin yakında beyazperde de olacağını belirtti.

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. İletişim sosyolojisi üzerinde çalıştı. Ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü, Erasmus ile Fransa'nın Lille şehrinde okudu. Televizyon ve iletişim sosyolojisi üzerinde çalışma yaparken kamera arkasında çalışmaya başladı ve ardından oyunculuğa başladı. Oyunculukla birlikte TRT'de sunuculuk yaptı.2011'den itibaren oyunculukla eş zamanlı 20 dakikalık Hatırlar mısınız? adlı arşiv programının kamera arkasıyla birlikte TRT Okul'da iki yıl sunuculuk yaptı.

Sinemada ilk kez Burak Aksak'ın Bana Masal Anlatma adlı filminde başrol olarak Ayperi karakterini canlandırdı. 2015'te Racon Ailem İçin adlı dizide Yağmur karakterini canlandırdı. Şubat dizisinde Elem karakteriyle birlikte Leyla ile Mecnun dizisinde Şans karakteri ve sunmaya devam ettiği "Hatırlar Mısınız?" programıyla akıllarda yer etti. Güneşi Beklerken dizisinde Zeynep rolüyle başrolde oynadı. 2011-2012 yıllarında, TRT 1'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinde iki sezon Aslı karakterini canlandırdı.

Keskin Bıçak ve Kahramanlar dizileriyle oyunculuğa adım atan Doğandemir, 2010'da kamera arkasında çalışmaya devam ederken Altan Gördüm ve Vahide Perçin'den Akademi 35 Buçuk'tan oyunculuk eğitimi aldı. Avon Dergisi'nin 2010 Haziran ayının "Yüz Güzeli" seçilmiştir.

İletişim sosyolojisi üzerinde tez hazırlarken bir yapım şirketinde stajyerlik yapan Hande Doğandemir, 2020 yılında konuk oyuncu olarak yer aldığı 'Kırmızı Oda' dizisinde Nesrin rolünü canlandırdı. Doğandemir, Exxen'de yayınlanan 'Hükümsüz' dizisinde 'Filiz' rolüyle başrolde yer aldı. Dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde de izleyici karşısına çıkan Doğandemir, en son geçtiğimiz günlerde final yapan 'Annemizi Saklarken' adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer aldı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.