Hava Durumu

İntizar, müzik piyasasına 'Darbe' yapacak

Türk müziğinin güçlü yorumcularından İntizar, yeni teklisi "Darbe" ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hareketli arabesk tarzındaki şarkı, 19 Haziran'da dijital platformlarda yayımlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2026 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2026 12:26
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
İntizar, müzik piyasasına 'Darbe' yapacak

Söz ve müziği İntizar'ın imzasını taşıyan "Darbe"nin düzenlemesini ise Nurettin Çolak üstlendi. Sony Music Türkiye etiketiyle dinleyiciyle buluşacak eser, sanatçının duygusal anlatımını bu kez yüksek tempolu bir arabesk anlayışıyla bir araya getiriyor.

Yıllardır yorumuyla arabesk müziğin önemli isimleri arasında gösterilen İntizar, yeni çalışmasında hüzünlü sözleri enerjik ritimlerle harmanlıyor. Güçlü melodisi ve akılda kalıcı yapısıyla dikkat çeken "Darbe", yaz döneminin öne çıkan şarkılarından biri olmaya aday gösteriliyor.

Kendine özgü vokali ve uzun yıllardır koruduğu müzikal çizgisiyle adından söz ettiren İntizar, yeni teklisiyle hareketli arabesk repertuvarına iddialı bir eser daha eklemeyi hedefliyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.