Hava Durumu

Survivor'da 'Poyraz' rüzgarı

Survivor Türkiye programının dün yayınlanan bölümünde adaya veda eden isim Yiğit Poyraz oldu. Düello öncesi Volkan ve Poyraz’ın anlaştığı, Volkan’ın oyunu Poyraz’a bırakacağı yönündeki konuşmalar oyunun şeklini değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2025 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2025 12:05
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Survivor'da 'Poyraz' rüzgarı

Survivor’da dün yaşanan sürpriz elemenin ardından oyun öncesi Volkan ve Poyraz’ın arasında geçen diyalog dikkat çekti. Volkan, “20 saniye senden sonra geliyorum. Bacağım çekiyor diyorum sana. Deli Poyraz bu mu? Salma çok salıyorsun. Şu kolunu uzat.” Poyraz, “Abi 2 taneli deviriyorsun. Abicim sen ne yaptığının farkında değilsin. Abi uğraşıyorum, 2’li atıyorsun diyorum. Basıyorum gidiyorum. Bir bakıyorum, bir dönüyorum üç tane kalmış.”

“Yiyin birbirinizi şimdi, rezalet”

Dün yaşanılan bu olaydan sonra Poyraz’ın sevgilisi Mehmet Ali Erbil'in kızı sosyal medya fenomeni Yasmin Erbil bir paylaşımda bulundu. Yasmin gönderisinde ''Yiyin birbirinizi şimdi, rezalet'' notunu düştü. Sosyal medyada izleyiciler de Poyraz’ı destekleyen yorumlarda bulundu.

İşte onlardan birkaçı:

"Volkanın bu yaptığı yarına kalır yanına kalmaz",

“Poyraz oyuna geldi, temiz kalbinin kurbanı oldu.”

“Oyun iptal edilsin.”

“Poyraz’ı oyuna getirdiler, yazıklar olsun.”

“Poyraz için adalet bekliyoruz.”

“Volkan diskalifiye olmalı.”

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.