Virüs tehdidi devam ederken hayatımızın en önemli anahtar kelimesi "bağışıklık" oldu. Peki, beslenme üzerine binlerce tavsiye varken hangisini seçeceğiz? Mutfakta hangi sebzelere yer açılması gerektiğine nedenleriyle yer verdik. İşte bağışıklığı güçlendiren beslenme önerileri...
Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Koronavirüs salgın tehlikesi devam ederken güçlü bağışıklığın yolu doğru beslenmekten ve su içmekten geçiyor. Günlük su tüketiminin kış aylarında düştüğünü söyleyen Beslenme Diyet Uzmanı Ayşegül Savsa, güçlü bağışıklık önerilerini sıraladı.
GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK İÇİN 5 ALTIN TAVSİYE
Günde üç ana ve üç ara öğün yapılmalı.
Günlük su tüketimi artırılmalı. Su tüketimini arttırabilmek için çubuk tarçın, karanfil ve maydanoz sapları gibi aroma verici takviyeler ile su tüketimini arttırabiliriz.
Mutlaka renkli beslenme düzeni olmalı. Havuç, portakal, kereviz gibi farklı besinler bir arada tüketilmeli.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Güçlü bağışıklık için 5 altın tavsiye!
Virüs tehdidi devam ederken hayatımızın en önemli anahtar kelimesi "bağışıklık" oldu. Peki, beslenme üzerine binlerce tavsiye varken hangisini seçeceğiz? Mutfakta hangi sebzelere yer açılması gerektiğine nedenleriyle yer verdik. İşte bağışıklığı güçlendiren beslenme önerileri...
Koronavirüs salgın tehlikesi devam ederken güçlü bağışıklığın yolu doğru beslenmekten ve su içmekten geçiyor. Günlük su tüketiminin kış aylarında düştüğünü söyleyen Beslenme Diyet Uzmanı Ayşegül Savsa, güçlü bağışıklık önerilerini sıraladı.
GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK İÇİN 5 ALTIN TAVSİYE
Günde üç ana ve üç ara öğün yapılmalı.
Günlük su tüketimi artırılmalı. Su tüketimini arttırabilmek için çubuk tarçın, karanfil ve maydanoz sapları gibi aroma verici takviyeler ile su tüketimini arttırabiliriz.
Mutlaka renkli beslenme düzeni olmalı. Havuç, portakal, kereviz gibi farklı besinler bir arada tüketilmeli.
Günlük 5-8 porsiyon sebze ve meyve tüketilmeli.
Kaynak: Akşam
En Çok Okunan Haberler
İlginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Bakan Şimşek'ten ekonomi mesajı: Tek haneli enflasyona döneceğiz
Dışişleri Bakanı Fidan, Fas Dışişleri Bakanı Burita ile görüştü
Real Madrid, La Liga'da 36. kez şampiyon
Anadolu İncisi Bursa medyası ile buluştu
Bursaspor'dan Vanspor FK hakkında açıklama
Brezilya’da selde can kaybı 56’ya yükseldi
Hakan Birkan: "Hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız"
BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez, tekrar YESİDEF yönetiminde