Virüs tehdidi devam ederken hayatımızın en önemli anahtar kelimesi "bağışıklık" oldu. Peki, beslenme üzerine binlerce tavsiye varken hangisini seçeceğiz? Mutfakta hangi sebzelere yer açılması gerektiğine nedenleriyle yer verdik. İşte bağışıklığı güçlendiren beslenme önerileri...
Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 18:33
Kaynak:
Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Koronavirüs salgın tehlikesi devam ederken güçlü bağışıklığın yolu doğru beslenmekten ve su içmekten geçiyor. Günlük su tüketiminin kış aylarında düştüğünü söyleyen Beslenme Diyet Uzmanı Ayşegül Savsa, güçlü bağışıklık önerilerini sıraladı.
GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK İÇİN 5 ALTIN TAVSİYE
Günde üç ana ve üç ara öğün yapılmalı.
Günlük su tüketimi artırılmalı. Su tüketimini arttırabilmek için çubuk tarçın, karanfil ve maydanoz sapları gibi aroma verici takviyeler ile su tüketimini arttırabiliriz.
Mutlaka renkli beslenme düzeni olmalı. Havuç, portakal, kereviz gibi farklı besinler bir arada tüketilmeli.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Güçlü bağışıklık için 5 altın tavsiye!
Virüs tehdidi devam ederken hayatımızın en önemli anahtar kelimesi "bağışıklık" oldu. Peki, beslenme üzerine binlerce tavsiye varken hangisini seçeceğiz? Mutfakta hangi sebzelere yer açılması gerektiğine nedenleriyle yer verdik. İşte bağışıklığı güçlendiren beslenme önerileri...
Koronavirüs salgın tehlikesi devam ederken güçlü bağışıklığın yolu doğru beslenmekten ve su içmekten geçiyor. Günlük su tüketiminin kış aylarında düştüğünü söyleyen Beslenme Diyet Uzmanı Ayşegül Savsa, güçlü bağışıklık önerilerini sıraladı.
GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK İÇİN 5 ALTIN TAVSİYE
Günde üç ana ve üç ara öğün yapılmalı.
Günlük su tüketimi artırılmalı. Su tüketimini arttırabilmek için çubuk tarçın, karanfil ve maydanoz sapları gibi aroma verici takviyeler ile su tüketimini arttırabiliriz.
Mutlaka renkli beslenme düzeni olmalı. Havuç, portakal, kereviz gibi farklı besinler bir arada tüketilmeli.
Günlük 5-8 porsiyon sebze ve meyve tüketilmeli.
Kaynak: Akşam
En Çok Okunan Haberler
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kamyon alev alev yandı
Ömer Çelik: “Hayırlı haberler bekliyoruz”
İstanbul'da yasadışı bahis operasyonu
Akdeniz'deki hortum kameraya yansıdı
RTÜK Başkanı Daniş'ten kargo uçağı uyarısı
Türk vatandaşı yapma vaadiyle dolandırdı
Vali Hatipoğlu: Olayla ilgili soruşturma devam edecek
Başkan Özdemir’den kadınlara çağrı: Birlikte güçlü olun
Bursa'da camdan düşen genç hayatını kaybetti