Hava Durumu

Emel Gözükara Durmaz da aday adayı

Ak Parti Bursa Kadın kolları İl başkanı Emel Gözükara Durmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler için partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2023 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emel Gözükara Durmaz da aday adayı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri için il başkanlığında düzenlenen toplantıda partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ak Parti Bursa Kadın Kolları İl Başkanı Emel Gözükara Durmaz, “Kadının içinde olmadığı hiç bir siyasi hareket başarılı olamaz” dedi.
Ak Parti Bursa Kadın Kolları İl Başkanı Durmaz sözlerine yaşanan depremlerden dolayı duyduğu üzüntü ile başlayarak, “Devletimiz depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede, hayatın en kısa sürede normale dönmesi için çalışmalarını sürdürmüştür. Allah’ın izniyle bu günleri birlikte atlatacak, yaraları beraber saracağız” dedi. 


2006’DAN BERİ
Başkan Durmaz 28. Dönem milletvekili seçimleri için partisinden aday adayı olduğu açıklayarak, “Yeşil Bursa’mın Yıldırım ilçesinde dünyaya geldim. Bursa Kız Lisesi’nde okudum. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği’ni bitirdim, sonra yüksek lisans yaptım. 1997’de işe başladım Çevre ve yatırım danışmanı olarak hizmet vermekteyim.  Ak Parti’de 2006’da il yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladım. Partimin farklı kademelerinde görev aldım. Adaylığımı açıklamak üzere huzurunuzdayım. Bugün bu salonda heyecanıma ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


“KADINLARIN SESİ OLMAYA TALİBİM”
Emel Gözükara Durmaz, “Ak parti siyasette kadına en çok yer veren parti olmuştur”  diyerek şunları söyledi: 
“Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi kadının içinde olmadığı hiç bir siyasi hareket başarılı olamaz. Ak parti bu siyaset anlayışıyla en çok kadına yer veren parti olmuştur. Dava adalettir, ırk, cinsiyet, milliyet göz etmeksizin devam etmektir. Aldığın bayrağı başka arkadaşına verene kadar bıkmadan koşmaktır. Bu dava bilinciyle Nene Hatun’un, Şerife bacıların torunu olarak tüm coğrafyanın barışını, huzurunu sağlamak için çalışan ak parti çatısında olmaktan hep gurur duydum. Tüm kadınların sesini daha gür duyurmaya talibim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.