Hava Durumu

Erdem: Yatırımları tamamlayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, seçim gezileri çerçevesinde bu kez Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve Belediye çalışanlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 09:55
Kaynak: (BÜLTEN)
Erdem: Yatırımları tamamlayacağız

Mustafakemalpaşa Belediye binasında tüm birimleri CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte tek tek dolaşan ve çalışanlarla sohbet eden Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Kültür Merkezi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Çalışan personelle sohbet etti, ‘hayırlı işler’ dileğinde bulundu, ayaküstü sorunlarını dinledi ve önerilerini aldı.

Başkan Adayı Şükrü Erdem’i sıcak bir ortamda karşılayan ve ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘başarı’ diledi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan yardımcısı Ercan Leblebici de yer aldı.
Karşılıklı fikir alış-verişinin alındığı sohbette Başkan Adayı Şükrü Erdem, Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, süregelen projelerinin tamamlanacağının teminini verdi. Devlette devamlılık esastır ifadelerinde bulunan Erdem, “ Yatırımı başlamış tüm projelere sahip çıkıp bitirmek için gayret göstreceğiz. Açılışlarda Sayın Kanar’ ı da davet edeceğiz “ dedi. 

DEDİKODULARA İNANMAYIN
Mustafakemalpaşa’da şehir efsanesi gibi dolaşan ‘Şükrü Erdem göreve gelince personel çıkışınyapacak’ şeklindeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını anlatan Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Çalışan insan, işini yapan her zaman el üstündedir. Çalışan insan, görevini yapan niye işten çıkarılsın? Öyle şey olur mu? Bu tür dedikodulara inanmayın, ama ben disiplini seven birisiyim. Çünkü disiplinli olmayan, işini yapmayan çalışan personeli de kötü etkiler. Laf değil iş üreteceğiz. Sadece çok çalışacağız ve İlçemize hizmet edeceğiz. Ama sizlerin de bildiği gibi ‘bankamatik çalışanları’ var deniyor. Böyle bir durum varsa da buna müsaade etmem söz konusu olmaz. Kayırmacı bir yaklaşımla da Belediyemizi yönetmemiz mümkün değildir. Çalışan, işini yapan arkadaşlarımız bu tür işten çıkarma laflarına gülüp geçin, inanmayın. Güzel işler yapacağız, bu işleri hep birlikte üreteceğiz. Sizlere Liyakatli bir yönetim vaat etmiyorum, söz veriyorum. Sizlerle omuz omuza çalışacağız. Memleketimiz bizden hizmet bekliyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.