Hava Durumu

Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda, Tümosan Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 19:10
Kaynak: (Vedat Aslan)
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki idman; koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan Fenerbahçeli futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdükleri antrenmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Tümosan Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Konya’ya hareket edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.