Hava Durumu

Trabzonspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında sahasında oynayacağı Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarının tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2026 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2026 16:54
Kaynak: İHA
Trabzonspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenman taktik ağırlıklı geçti. Sarı kart cezası nedeniyle Mustafa Eskihellaç, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yerine yeni transfer Lovik’in forma giymesi bekleniyor. Saviç ve Baniya’nın ise tedavileri sürüyor.


Bordo-mavililerin; 'Onana, Pina, Nwaiwu, Batagov, Lovik, Folcarelli, Oulai, Muçi, Zubkov, Olaigbe, Onuachu' 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.