Hava Durumu

Zafer Güder Havacılık’tan Uluslararası iş birliği

Merkezi Bursa'da bulunan ve lider İnsansız Hava Araçları (İHA) ve sistemleri üreticisi Zafer Güder Havacılık ve Uzay Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fransa'nın lider İHA üreticisi Drone Volt'un Türkiye distribütörü olduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 18:07
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Zafer Güder Havacılık’tan Uluslararası iş birliği

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Zafer Güder Havacılık Kurucusu ve CEO'su Zafer Güder, "Drone Volt ile gerçekleştirdiğimiz bu ortaklığın şirketimizin büyüme hedeflerine önemli katkı sağlayacağına, Türkiye ve bölge ülkelerinde İHA sektörünü daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.

‘BENZERSİZ FIRSATLAR’

Programda konuşan Drone Volt CEO'su Marc Courcelle da "Zafer Güder Havacılık ile gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklığın Türkiye ve bölge ülkelerindeki varlığımızı güçlendireceğine ve İHA teknolojilerinin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağına inanıyoruz. Zafer Güder Havacılık ile  yerel bilgi birikimi ve teknik uzmanlığı, Drone Volt'un küresel vizyonu ile birleştiğinde, benzersiz bölgesel fırsatlar yaratacaktır" dedi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.