Hava Durumu

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Antalyaspor ile berabere kalarak zirve yarışında yara aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2026 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2026 22:32
Kaynak: İHA
Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibin gollerini 43. dakikada kendi kalesine Levent Mercan ve 49. dakikada Van de Streek kaydetti. Konuk takımın sayıları ise 63. dakikada Sidiki Cherif ve 69. dakikada kendi kalesine Veysel Sarı'dan geldi.

Bu skorun ardından üst üste 2. beraberliğini alan Fenerbahçe, 54 puanla 2. sırada yer aldı ve lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. İki maçtır kazanamayan Antalyaspor ise 24 puanla 13. sırada yer buldu.

Fenerbahçe gelecek hafta Samsunspor'u ağırlayacak. Antalyaspor ise Rizespor deplasmanına çıkacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

9' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Baskıyla topu kapan Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu'nun aşırtma vuruşu az farkla auta gitti.

33' Fenerbahçe tehlikesi! Antalyaspor'un kendi yarı alanından çıkarken yaptığı top kaybı sonrası hızla rakip kaleye yönelen Kerem Aktürkoğlu'nun şutu kalecide kaldı.

43' GOL! Antalyaspor 1-0 önde! Sol kanattan gelişen atakta Ballet, getirdiği topla Yiğit Efe'yi çalımlayarak ceza sahasına girdi. Yerden ortasını yapan Ballet'nin topuna ters vuruş yapan Levent Mercan, meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi ve skor 1-0'a geldi.

İKİNCİ YARI

49' GOL! Antalyaspor farkı 2'ye yükseltti! Sağ kanattan gelişen atakta Bünyamin'in ceza sahasına yaptığı ortaya hareketlenen Van de Streek'in kafa vuruşu ağlarla buluştu.

63' GOL! Fenerbahçe farkı 1'e indirdi! Sağ kanattan gelişen atakta Asensio'nun ceza sahasına yaptığı ortayı Sidiki Cherif kafaısyla tamamladı ve skor 2-1'e geldi.

69' GOL! Fenerbahçe beraberliği yakaladı! Sarı-lacivertlilerin yakaladığı hızlı hücumda sağ kanada açılan topa hareketlenen Asensio'nun ceza sahasına çevirdiği topa ters vuruş yapan Veysel Sarı'nın vuruşu ağlarla buluştu ve skor 2-2'ye geldi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.